Spaans leren met films

Spaans leren met films

De beste en leukste films om Spaans leren

Klik hier voor een overzicht van de leukste Spaanstalige films in onze categorie Spaans leren met Spaanstalige films >>>

Sin Fin Cinema

Na Londen gaat Sin Fin Cinema binnenkort ook in Amsterdam van start met de vertoning van zowel Spaanstalige commerciële films alsook independent films zoals we die reeds van de filmhuizen kennen.

Middels promotie van Spaanstalige cinema speelt het bedrijf in op de toenemende vraag naar Spaanstalige films in Nederland. Dit maakt Spaans leren met films voor jou nog makkelijker.

Belangstelling maar ligt Amsterdam niet bepaald naast de deur? Niet getreurd. Hier is speciaal voor jou een kleine verzameling ondertitelde films op Youtube. Vergeet ook niet onze categorie Spaans leren met films te bezoeken. Popcorn erbij en genieten maar! 

Napraten (of niet) met Almodovar?

Het eerste project van Sin Fin Cinema gaat op 25 oktober in heel Amsterdam van start onder de naam “The Spanish Film of the Month” en duurt tot 4 februari 2015.

Iedere maand wordt een nieuwe première vertoond met Engelse ondertiteling. Het idee is om na de vertoning met de regisseur of een van de acteurs bij een gratis Spaans wijntje over de film na te praten.

Spaans praten

 Programma Amsterdam

Klik hier voor een overzicht van de films die in Amsterdam op het programma staan

.Spaanse films in Amsterdam

Bronvermelding:

Deze post is deels een samenvatting en vertaling naar het Nederlands van de post van  Hello World . Met dank aan Hello World voor het bekend maken van dit interessante bericht voor een ieder die de Spaanstalige taal en cultuur een warm hart toedraagt. Op hun blog lees je meer hierover in het Spaans en Engels.

error: Deze inhoud is beschermd!