Over ons

Over ons

Even voorstellen

Hola, ik ben Guillermo Fernández Barcia, directeur/eigenaar en docent van Holandalucía. Ik ben geboren in Sevilla en als docent en tolk-vertaler Spaans in Nederland opgeleid.

Ik heb een grote passie voor de Spaanse taal en cultuur die ik graag met je deel.

Ruim 25 jaar ervaring!

In 1996 richtte ik in Arnhem een taalinstituut op dat nog steeds bestaat en mijn naam draagt. In 2001 verkocht ik deze taalschool en keerde terug naar Spanje.

Ik ontdekte toen dat het échte Spanje anders was dan ik mij herinnerde uit mijn kinderjaren en uit de meeste lesboeken.

Die beleving komt mij nu goed van pas bij de cursussen Spaans die ik verzorg om mijn cursisten een reëler beeld van het echte Spanje te geven.

Over ons

Ervaring online onderwijs

Ik ontdekte al vroeg de voordelen van taalverwerving middels computers en online onderwijs als aanvulling en volgde in Spanje diverse cursussen. Die kennis deelde ik later met andere docenten o.a. via lezingen op internationale congressen van de Europese Vereniging van Docenten Spaans. 

Eigen unieke lesmethode

Diverse onderwerpen als Ser/ Estar/ Hay , Imperfecto/ (In)Definido en de Subjuntivo zijn vaak lastig voor anderstaligen. Om de studie hiervan te vergemakkelijken ontwikkelde ik mijn eigen digitale lesmethode.

Visie en Missie

Het leren van de Spaanse taal en cultuur is een enorme verrijking die ik je op een leuke en snelle manier laat ervaren. Het is mijn missie om je te motiveren en te enthousiasmeren zodat je het beste uit jezelf haalt. 

error: Deze inhoud is beschermd!