Over ons

Yo Giralda

Even voorstellen

Hola, ik ben Guillermo Fernández Barcia, directeur/eigenaar/docent van Holandalucía, geboren in Sevilla en als docent en tolk-vertaler Spaans in Nederland opgeleid.

Ik heb een grote passie voor de Spaanse taal en cultuur die ik graag met je deel.

Ruim 25 jaar ervaring!

In 1996 richtte ik in Arnhem het Spaans Instituut Fernández op dat ik in 2001 verkocht toen ik naar mijn geboorteland Spanje terugkeerde.

Mijn Spaanse avontuur duurde 12 jaar en ik gebruik die ervaring nu in mijn lessen om mijn cursisten een reëler beeld van mijn land te geven.

Over ons

Ervaring online onderwijs

Ik zag taalverwerving middels computers al vroeg als een prima aanvulling en begon me daarin te specialiseren. Die kennis deelde ik later ook met andere docenten via lezingen op internationale congressen van de Europese Vereniging van Docenten Spaans. 

Eigen unieke lesmethode

Diverse onderwerpen als Ser/ Estar/ Hay , Imperfecto/ (In)Definido en de Subjuntivo zijn vaak lastig voor anderstaligen. Om de studie hiervan te vergemakkelijken ontwikkelde ik mijn eigen unieke lesmethode.

Visie en Missie

Het leren van de Spaanse taal en cultuur is een enorme verrijking. Het is mijn missie om je deze zo snel en makkelijk mogelijk te leren. 

error: Deze inhoud is beschermd!