Aanbod en opzet

Aanbod Spaans bij Holandalucía

Cursussen Spaans voor particulieren

Holandalucía biedt voor particulieren groepscursussen Spaans op locatie waaronder conversatiecursussen Spaans en online cursussen Spaans. Daarnaast bieden we ook privécursussen Spaans op maat en examentrainingen.

Spaans leren op locatie

Klik hier voor ons cursusaanbod Spaans op locatie >>>

Spaans leren online

Klik hier voor ons cursusaanbod Spaans online >>>

Cursussen Spaans voor bedrijven

Bedrijven bieden we in-company trainingen Spaans aan. Klik hier voor meer informatie >>>

Opzet & aanbod

Opzet van onze cursussen Spaans

Onze aanpak is er op gericht om jou op speelse wijze zo snel mogelijk Spaans te leren zodat je binnen no time in staat bent om in het Spaans te communiceren met Spaanstaligen en te genieten van alles wat de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur ons te bieden heeft. Onze eigen lesmethode staat daarbij centraal.

Aandacht voor Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur

Bij onze cursussen Spaans besteden we veel aandacht aan de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur met behulp van berichten in ons blog en met:

Ondersteuning en studiebegeleiding

Een goede begeleiding is essentieel voor het leren van de Spaanse taal. Onze ervaren docenten lossen bij je lessen Spaans op locatie of je online cursus Spaans je vragen snel op. Zo blijf jij met plezier leren en vorderingen maken.

Aanbod en opzet

Spaans in kleine groepen: meer individuele aandacht en snelle vorderingen

Bij onze cursussen Spaans op locatie en onze cursussen Spaans online krijg je les in kleine groepen van maximaal 10 cursisten. Bij onze conversatiecursussen Spaans zijn de groepen zelfs kleiner.

Door bij onze cursussen Spaans de groepen klein te houden kun je als cursist rekenen op veel individuele aandacht en snelle vorderingen.

Studietempo

Vergeleken met andere particuliere taalinstituten die cursussen Spaans verzorgen ligt het tempo bij ons redelijk hoog.

Uit ervaring weten we dat bij groepslessen het lestempo vaak wordt bepaald door bepaalde cursisten. Dit kan demotiverend werken.

Daarom bepaal je bij Holandalucía het tempo zelf. Op onze leeromgeving oefen je met onze eigen lesmethode waar en wanneer je wilt de onderwerpen die je nog onvoldoende beheerst. Meer verdieping of alvast vooruit werken is géén probleem. Zo benut je optimaal je eigen kwaliteiten zonder afhankelijk te zijn van het tempo van anderen.

Aanbod en opzet

Tijdsinvestering

Reken, naast de gewone lessen, op zo’n 2 tot 3 uur zelfstudie om een mooi resultaat te behalen. Een tijdsinvestering gedurende slechts drie maanden die de moeite dubbel en dwars waard is.

Wat heb je nodig om bij Holandalucía Spaans te leren?

Voor het werken met onze lesmethode Spaans heb je thuis een computer of tablet nodig met internetverbinding en de inloggegevens die je van ons ontvangt zodra we het cursusgeld ontvangen. We raden aan Google Chrome als browser te gebruiken. Dit programma kun je hier gratis downloaden.

Daarnaast is het bij onze cursussen Spaans op locatie handig om bij de eerste lessen je eigen laptop of tablet te gebruiken. We kunnen je dan ter plekke makkelijker helpen als je vragen hebt over het werken binnen onze leeromgeving.

Na die eerste lessen is dit optioneel maar veel van onze cursisten vinden het toch handig om hun eigen device in de klas te gebruiken. Zo kun je daarmee alvast controleren of je het huiswerk voor de volgende les goed hebt begrepen en deze thuis probleemloos af kunt maken.

Certificaat

Bij Holandalucía sluit je ieder cursus af met een officieel Certificaat Spaans.

Aanbod en opzet
error: Deze inhoud is beschermd!