Reacties van onze cursisten Spaans

Reacties van onze cursisten Spaans

Reacties van onze cursisten Spaans

Hieronder lees je enkele reacties van onze cursisten Spaans over onze cursussen Spaans in Arnhem en onze cursussen Spaans online.

Reacties van onze cursisten Spaans

Ik ben een groot fan van Spanje, met name Andalusië. Ik heb er een huis gekocht en ga er zo vaak ik kan naartoe.

Om me beter te kunnen redden in het land, heb ik de Spaanse taal geleerd. Na een mindere ervaring bij een andere taalschool, kwam ik bij Holandalucía en Guillermo terecht.

De lessen zijn prima en ik leer snel. Ik kan na een half jaar les al goed communiceren met de lokale bevolking. Binnenkort begin ik aan mijn derde cursus. Ik kijk ernaar uit!

| Peter Breukers – Gemeentesecretaris

scheidingslijnL andalucia

Holanducia is een geweldige manier om Spaans te leren. De cursus is systematisch opgezet, waardoor je in je eigen tempo kunt leren.

Ik kan veel oefenen en als ik iets niet snapt, kan ik Guillermo bij de lessen via Zoom altijd om hulp vragen. Hij beheerst Nederlands en Spaans perfect en kan mij direct uitleggen wat ik niet snap.

Met zijn aanpak kan ik zonder onderbrekingen zijn lessen volgen vanuit mijn huis in Spanje maar ook al ik weer eens in Nederland ben.

Zo houden we het tempo er goed in!

| Ilse Elsensohn – pensionada aan de Costa Blanca

Meer reacties van onze cursisten >>>

Spaans leren online
Reacties van onze cursisten Spaans
Sanne Keunen

Ik heb altijd al Spaans willen leren omdat ik de taal en het land prachtig vind. Spaans wordt over de hele wereld gesproken en is daarom een groot voordeel zowel privé als voor je werk.

Dankzij de beginnerscursus Spaans van Holandalucía kon ik mij tijdens mijn bezoek aan het prachtige Sevilla goed redden! 

| Sanne Keunen Interim Management, – Advies & Coaching 

scheidingslijnL andalucia

Onze vragen werden vakkundig uitgelegd. De lessen waren praktijkgericht en toegespitst op ons doel.

We hebben in korte tijd in de cursus Spaans voor halfgevorderden veel geleerd en kunnen ons nu in Ecuador al aardig redden in onze nieuwe taal!

| Jaap en Linda Bezemer Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropische Geneeskunde en Moeder/huisvrouw

Familia Bezemer mayo 2014
scheidingslijnL andalucia
Wil Kniest

Ik heb altijd met heel veel plezier teruggedacht aan de cursussen Spaans die ik van Guillermo heb gehad. Ik heb er veel profijt van gehad want het is gewoon fijn als je een gesprek kunt voeren in het Spaans in het hotel of in de winkel.

Mijn vrouw en ik hebben hierdoor kennissen gekregen op Tenerife. Inmiddels gaan we al 5 jaar met een vriendengroep van 8 personen naar Mallorca.

| Wil Kniest Pensionado

scheidingslijnL andalucia

Bij Guillermo heb ik, enkele jaren geleden, mijn eerste stappen gezet om Spaans te leren.

Na een cursus Spaans voor beginners zijn mijn vrouw en ik met hem naar Sevilla gegaan waar we zijn ondergedompeld in de Spaanse cultuur en taal met bezoeken aan musea, kerken, flamenco voorstellingen en de tapas.

Dit najaar hoop ik staatsexamen Spaans te doen en Guillermo helpt me ook nu weer in de voorbereiding. Als je Spaans wilt leren, weet ik nu uit ervaring, is het leren bij Holandalucía een aanrader!

| Kees van der Wilden Associate Director at WEA M.C.

Kees van der Wilden
scheidingslijnL andalucia
Ada Dispa

In 1996 had ik Spaans nodig voor mijn werk en ik kwam terecht bij Guillermo. Hij bleek niet alleen een hele goeie docent te zijn maar ook eigenaar van een levendig taalinstituut waar je naast Spaans ook ondergedompeld werd in de cultuur. 

In 1997 ging ik mee op taalreis naar Spanje. Daar heb ik nog een leuke vriendengroep aan overgehouden! Ik heb uiteindelijk 6 jaar goed onderricht gehad en kan zijn cursussen van harte aanbevelen.

| Ada Dispa Independent Arts and Crafts Professional

scheidingslijnL andalucia

Voor mijn laatste tentamen Spaans voor de HBO opleiding Commerciële Economie heb ik examentraining gekregen van Guillermo. Nadat ik hem benaderde kreeg ik al snel een reactie en stelden we samen een plan van aanpak op.

Met 1-op-1 lessen richtten we ons specifiek op het zakelijk Spaans en zakelijke correspondentie.

Guillermo wist mij met zijn ervaring exact te vertellen wat de verbeterpunten waren en bereidde mij tot in de details voor. Hierdoor ging ik zelfverzekerd naar het examen en was het uiteindelijke resultaat een heel mooi cijfer! 

| Rowan Leenders Student HBO Commerciële Economie

Rowan Reactie cursist
scheidingslijnL andalucia
lationamerica

Ik verwachtte na de cursus Spaans voor beginners een redelijk woordje Spaans te spreken voor mijn reis naar Zuid-Amerika en ik heb in korte tijd erg veel geleerd.

Met de opdrachten na een bepaalde kerntaak in de leeromgeving toets je op een mooie manier of je de lesstof tot je hebt genomen. 

Het terugkeren van zinnen en vocabulaire is een mooie combinatie waardoor bepaalde dingen makkelijker blijven hangen. Daarnaast is het spreken en lezen tijdens de lessen erg prettig. Zo leer je jezelf geen verkeerde dingen aan.

| Jan Berendsen Werkvoorbereider

scheidingslijnL andalucia
error: Deze inhoud is beschermd!