Veelgestelde vragen

Wat zijn de toelatingseisen voor een cursus Spaans bij Holandalucía?

We hanteren geen andere toelatingseisen dan het respectvol omgaan met elkaar en de bereidheid om in die korte periode zoveel mogelijk Spaans te leren

Hoe bepaal ik mijn instapniveau voor een cursus Spaans bij Holandalucía?

Als beginner start je met een cursus Spaans voor beginners. Dit is een hele degelijke cursus waarna je een behoorlijke basis Spaans hebt. Daarnaast kun je indien gewenst verder met Halfgevorderd Spaans en Gevorderd Spaans. Heb je al wat kennis en twijfel je over je niveau neem dat vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag over de beste optie.

Welk lespakket Spaans is het meest geschikt voor mij?

Als je twijfelt raden we je aan om te beginnen met een pakket van 12 lessen. Je kunt na afloop beslissen of je verder gaat met een vervolgcursus Spaans. Ga je er vanaf het begin al helemaal voor dan is een combinatiepakket met 20% korting de beste optie.

Een proefles Spaans, is dat mogelijk?

We bieden in principe geen proeflessen Spaans aan maar je hebt wél de mogelijkheid om tijdens open dagen vrijblijvend vragen te stellen en te informeren naar de diverse cursussen Spaans die we op dat moment bieden. Een andere veelgebruikte optie is een adviesgesprek aanvragen. Dit kan eenvoudig via de knop “adviesgesprek aanvragen” bij het hoofdmenu.

Wat heb ik nodig om bij jullie Spaans te leren?

Voor het werken met onze lesmethode Spaans heb je thuis een computer of tablet nodig met internetverbinding en de inloggegevens die je van ons ontvangt zodra we het cursusgeld ontvangen. We raden aan Google Chrome als browser te gebruiken. Dit programma kun je hier gratis downloaden.

Voor onze lessen Spaans op locatie is een laptop of tablet handig. Daarop controleer je alvast of je het huiswerk voor de volgende les goed hebt begrepen zodat je deze thuis probleemloos kunt afmaken.

Voor onze online lessen Spaans gebruiken we het programma ZOOM dat je hier gratis kunt downloaden.

Kan ik een les inhalen als ik een keertje moet missen?

Als je een keertje je een les moet missen kun je in overleg met je docent Spaans kijken of je deze op een andere dag kunt inhalen. 

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan mijn huiswerk Spaans?

Als je optimaal resultaat wilt halen uit je cursus Spaans raden we je aan naast de lessen wekelijks zo’n 2 uur extra aan je studie Spaans te besteden. 

Krijg ik na afloop van mijn cursus Spaans een certificaat of diploma?

Ja, bij Holandalucía sluit je ieder cursus Spaans af met een officieel certificaat.  

error: Deze inhoud is beschermd!