Veelgestelde vragen over Spaans FAQ

Veelgestelde vragen over Spaans FAQ

Veelgestelde vragen over Spaans FAQ

Hier vind je antwoord op een aantal veelgestelde vragen over Spaans FAQ. Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

Wat zijn de toelatingseisen voor een cursus Spaans bij Holandalucía?


We hanteren geen andere toelatingseisen dan het respectvol omgaan met elkaar en de bereidheid om in die korte periode zoveel mogelijk Spaans te leren

Hoe bepaal ik mijn instapniveau voor een cursus Spaans bij Holandalucía?

Als beginner start je met een cursus Spaans voor beginners. Dit is een hele degelijke cursus waarna je een behoorlijke basis Spaans hebt. Daarnaast kun je indien gewenst verder met Halfgevorderd Spaans en Gevorderd Spaans. Heb je al wat kennis en twijfel je over je niveau neem dat vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag over de beste optie.

Welk lespakket Spaans is het meest geschikt voor mij?

Als je twijfelt raden we je aan om te beginnen met een pakket van 12 lessen. Je kunt na afloop beslissen of je verder gaat met een vervolgcursus Spaans. Ga je er vanaf het begin al helemaal voor dan is een combinatiepakket met 20% korting de beste optie.

Een proefles Spaans, is dat bij jullie mogelijk?

We bieden in principe geen proeflessen Spaans aan maar je hebt wél de mogelijkheid om tijdens open dagen vrijblijvend vragen te stellen en te informeren naar de diverse cursussen Spaans die we op dat moment bieden. Een andere veelgebruikte optie is een adviesgesprek aanvragen. Dit kan eenvoudig via de knop “adviesgesprek aanvragen” bij het hoofdmenu. Of even bellen naar 06 405 72 011

Wat heb ik nodig om bij jullie Spaans te leren?

Voor het werken met onze lesmethode Spaans heb je thuis een computer of tablet nodig met internetverbinding en de inloggegevens die je van ons ontvangt zodra we het cursusgeld ontvangen. We raden aan Google Chrome als browser te gebruiken. Dit programma kun je hier gratis downloaden.
Voor onze lessen Spaans op locatie is een laptop of tablet handig. Daarop controleer je alvast of je het huiswerk voor de volgende les goed hebt begrepen zodat je deze thuis probleemloos kunt afmaken.
Voor onze online lessen Spaans gebruiken we het programma ZOOM dat je hier gratis kunt downloaden.

Kan ik een les inhalen als ik een keertje moet missen?

Als je een keertje je een les moet missen kun je in overleg met je docent Spaans kijken of je deze op een andere dag kunt inhalen. 

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan mijn huiswerk Spaans?

Als je optimaal resultaat wilt halen uit je cursus Spaans raden we je aan naast de lessen wekelijks zo’n 2 uur extra aan je studie Spaans te besteden. 

Krijg ik na afloop van de cursus een certificaat of diploma?

Ja, bij Holandalucía sluit je ieder cursus Spaans af met een officieel certificaat.  

Hoe zit het met de cursussen en corona? Wat als mijn cursus niet door kan gaan in verband met de corona maatregelen?

Als een cursus door onvoorziene omstandigheden niet plaats kan vinden zal je docent kijken naar de mogelijkheden om deze op een latere tijdstip voort te zetten. Bij lopende cursussen op locatie die door corona maatregelen tijdelijk niet kunnen worden voortgezet bestaat de kans dat je cursus online wordt voortgezet.

Zijn jullie cursussen Spaans ook geschikt voor kinderen?

Wij richten ons in principe op volwassenen en hebben helaas geen specifiek lesmateriaal voor kinderen.

Kan ik bij jullie ook privélessen Spaans volgen?

Ja, we verzorgen naast de regulieren groepscursussen Spaans ook andere cursussen Spaans waaronder cursussen Spaans op maat. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik heb de eerste lessen gemist, kan ik nog instromen?

Ja, ook als je net het begin van je cursus Spaans hebt gemist kun je in principe nog instromen mits er nog plaats is in een groep. Neem even contact op om te overleggen.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op:

error: Deze inhoud is beschermd!