Vakantiecursus Spaans

Vakantiecursus Spaans

In deze korte laagdrempelige vakantiecursus Spaans in Arnhem leer je jezelf te redden in diverse situaties tijdens je vakantie in een Spaanstalig land. Na afloop van deze vakantiecursus Spaans kun je o.a.:

• de correcte uitspraak in het Spaans
• inkopen doen in de winkel of op de markt
• bestellen in een restaurant
• de weg vragen
• bij de dokter aangeven wat je mankeert

vakantiecursus Spaans

Lessen, lesduur en studiebelasting

Je krijgt 5 lessen van 90 minuten. Daarnaast dien je rekening te houden met enkele uren huiswerk per week.

Klassikaal Spaans in kleine groepen

De klassikale lessen Spaans zijn in kleine groepen van maximaal 8 personen. Zo krijg je voldoende individuele aandacht. Deze lessen vinden plaats bij de Siza aan de Kemperbergerweg 139 E in Arnhem.

Lesmateriaal

Je hoeft geen dure boeken aan te schaffen. Holandalucía gebruikt een eigen lesmethode Spaans. Tijdens deze vakantiecursus Spaans in Arnhem krijg je toegang tot de leeromgeving waar je 24/7 kunt oefenen wanneer het jou uitkomt.

Lesrooster en Tarieven

Raadpleeg ons lesrooster en reageer snel. Meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via 06 40 572 011 of vul het contactformulier in.

LESROOSTER EN TARIEVEN

Reservering en definitieve inschrijving

Inschrijving vindt plaats via het inschrijfformulier op onze site en is op volgorde van binnenkomst.

Kies op het inschrijfformulier de dag en tijd waarop je de cursus wilt volgen. Bij voldoende reserveringen wordt een cursus bevestigd en ontvang je een bewijs van definitieve inschrijving. Als je niet kunt worden ingedeeld ontvang je bericht en word je, indien gewenst, op de wachtlijst geplaatst.

RESERVEREN/INSCHRIJVEN
Wil Kniest

Wil Kniest – Pensionado

Ik denk nog altijd met veel plezier terug aan de cursus Spaans die ik van Guillermo heb gehad. Ik heb er veel profijt van gehad want het is gewoon fijn als je een gesprek kunt voeren in het Spaans in het hotel of in de winkel.

Mijn vrouw en ik hebben hierdoor kennissen gekregen op Tenerife. Inmiddels gaan we al 5 jaar met een vriendengroep van 8 personen naar Mallorca.

De taalreis die Guillermo naar de Costa Blanca organiseerde was echt mooi. We hebben toen op de nacht van San Juan mee gefeest op straat en gesprongen over brandende takken! Meer reacties cursisten >>>