“Spanje: nonnen maken kapjes (2020)

Metropolis (VPRO)

Synopsis:

Hoe gaat de wereld om met de coronacrisis? In Sevilla, Spanje, leven nonnen altijd al afgezonderd in een klooster. Daar verschilt het dagelijks leven dus nauwelijks. Normaal bakken de nonnen koekjes om te verkopen, maar sinds de uitbraak van de coronacrisis zijn ze overgestapt op mondkapjes. Op deze manier dragen de nonnen in alle stilte hun steentje bij.

Metropolis laat de wereld zien door de ogen van lokale reporters. Zij weten als geen ander wat er speelt tijdens de coronacrisis in hun land. Zit de hele wereld tussen vier muren? En wat doen mensen om de tijd door te komen, elkaar te helpen, en zich voor te bereiden op wat komen gaat? Hoe gaat de wereld lokaal om met deze pandemie? Deze reportage is onderdeel van een tiendelige reeks..

Film kijken – Nederlands en Spaans gesproken en ondertiteld

Overzicht van Spaanstalige films op onze site

Klik hier om Spaans te leren aan de hand van prachtige Spaanstalige films >>>.

Spanje: nonnen maken kapjes (documentaire)

The Miracle Worker

The Miracle Worker

“The Miracle Worker”  (Un milagro de Helen Keller) (2008) Regisseur: Arthur Penn Synopsis:   Opmerking: Waargebeurd verhaal verfilmd door de regisseur van de wereldberoemde film Bonnie en Clyde Film kijken op Youtube Let op! Deze film is origineel Colombiaans...

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly