Spaans voor Halfgevorderden

Spaans voor Halfgevorderden

Spaans voor Halfgevorderden

Na afloop van onze cursus Spaans voor halfgevorderden in Arnhem heb je (als indicatie) het Niveau A2 bereikt van het Europees Referentiekader:

Lees- en luistervaardigheid

Lees je allerlei soorten teksten in het Spaans waaronder ook krantenartikelen en niet al te moeilijke Spaanstalige boekjes. Je begrijpt Spaanstalige mensen mits ze duidelijk en niet al te snel spreken

Schrijfvaardigheid

Je kunt zinnen in diverse tijden van het Nederlands naar het Spaans vertalen

Vocabulaire

Je beschikt over een zeer ruime woordenschat Spaans die je via Holandalucía kunt blijven uitbreiden.

Communicatie

Je kunt je goed redden in allerlei verschillende situaties en Spaans spreken in de tegenwoordige, de verleden en de toekomende tijd. Je kunt meepraten over onderwerpen die jóu interesseren en weet welke constructies Spaanstalige mensen gebruiken om zich makkelijker in het Spaans uit te drukken.

Cultuur van het land

Je bent bekend met diverse aspecten van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse taal en cultuur, volk en tradities.

Lessen, lesduur en studiebelasting

Je krijgt 12 lessen Spaans van 75 minuten. Daarnaast dien je rekening te houden met enkele uren huiswerk per week.

Klassikaal en online Spaans in kleine groepen

De klassikale lessen Spaans zijn in kleine groepen van maximaal 8 personen. Zo krijg je voldoende individuele aandacht. Deze lessen vinden plaats bij de Siza aan de Kemperbergerweg 139 E in Arnhem.

Naast de klassikale lessen Spaans leer en oefen je In onze leeromgeving zelfstandig Spaans. Dit doe je waar je maar wilt en als je het jou uitkomt 24/7 met smartphone, laptop of tablet.

Spaans voor halfgevorderden

Lesmateriaal

Je hoeft geen dure boeken aan te schaffen. Holandalucía gebruikt een eigen lesmethode Spaans. Tijdens je cursus Spaans in Arnhem krijg je toegang tot de leeromgeving waar je 24/7 kunt oefenen wanneer het jou uitkomt.

Certificaat

Na de cursus Spaans voor halfgevorderden in Arnhem krijg je een certificaat dat toegang geeft tot een hoger niveau. De cursussen Spaans van Holandalucía vormen, voor wie dat wenst, een perfecte voorbereiding op de officiële DELE examens, het enige dat door het Spaanse Ministerie van Onderwijs en Cultuur internationaal wordt erkend.

Spaans voor halfgevorderden

Lesrooster en Tarieven

Raadpleeg ons lesrooster en reageer snel. Meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via 06 40 572 011 of vul het contactformulier in.

LESROOSTER EN TARIEVEN

Reservering en definitieve inschrijving

Inschrijving vindt plaats via het inschrijfformulier op onze site en is op volgorde van binnenkomst.

Kies op het inschrijfformulier de dag en tijd waarop je de cursus Spaans in Arnhem wilt volgen. Bij voldoende reserveringen wordt een cursus bevestigd en ontvang je een bewijs van definitieve inschrijving. Als je niet kunt worden ingedeeld ontvang je bericht en word je, indien gewenst, op de wachtlijst geplaatst.

RESERVEREN/INSCHRIJVEN

 

Jaap en Linda

Jaap en Linda Bezemer | Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropische Geneeskunde en Moeder/huisvrouw

Binnenkort emigreren wij naar Ecuador, waar Jaap als zendingsarts gaat werken. We vonden het belangrijk om alvast wat Spaans leren. Iemand van onze uitzendende organisatie raadde ons Guillermo als docent aan.

Eerst sloten we de cursus Spaans voor beginners in Arnhem af met een certificaat. Dit beviel zo goed dat we besloten, ondanks de drukte en de kinderen, nog een deel van de cursus Spaans voor halfgevorderden in Arnhem te doen.

De theorie leren we op de leeromgeving als het ons uitkomt en als we iets niet snappen, wordt dat in de les snel en vakkundig uitgelegd.  We hebben in korte tijd veel Spaans geleerd en kunnen ons nu al aardig redden in onze nieuwe taal!