Spaans voor Gevorderden

SPAANS VOOR GEVORDERDEN

De cursus Spaans voor Gevorderden bestaat uit 4 modules

Na afloop van onze online cursus Spaans voor Gevorderden heb je ter indicatie het Niveau C1/C2 bereikt van het Europees Referentiekader.

GEVORDERD 1

GEVORDERD 2

GEVORDERD 3

GEVORDERD 4

Daarnaast biedt deze cursus ook toegang tot volgende modules Spaans:

Onze cursisten over onze cursussen Spaans voor Gevorderden

Bij Guillermo heb ik, enkele jaren geleden, mijn eerste stappen gezet om Spaans te leren.

Na een klassikale training om de basis van het Spaans te kennen, zijn mijn vrouw en ik met Guillermo naar Sevilla gegaan. Daar zijn we ondergedompeld in de Spaanse cultuur en taal met bezoeken aan musea, kerken, flamenco voorstellingen en de tapas. Het is voor mij dé inspiratie geweest om door te leren.

Dit najaar hoop ik staatsexamen Spaans te doen en Guillermo helpt me ook nu weer met privélessen in de voorbereiding. Als je Spaans wilt leren, weet ik nu uit ervaring, is het leren bij Holandalucía een aanrader!

Meer reacties van onze cursisten >>>

Kees van der Wilden

Associate Director at WEA M.C.

error: Deze inhoud is beschermd!