Spaans voor Beginners

Beginners

Onze cursus Spaans voor Beginners bestaat uit 4 modules

Na afloop van onze cursus Spaans voor Beginners heb je ter indicatie het Niveau A1/A2 bereikt van het Europees Referentiekader.

  • Je begrijpt Spaanstaligen mits ze duidelijk en niet al te snel Spaans spreken.
  • Je kunt je aardig redden in diverse praktische situaties in een Spaanstalig land: inkopen doen in de winkel, eten in een restaurant, accommodatie reserveren, de weg vragen…
  • Ook kun je vragen stellen en zelf bevestigend of ontkennend op vragen antwoorden in diverse tijden in Spaans.
  • Je kunt je zinnen in diverse tijden van het Nederlands naar het Spaans vertalen. 

Onze cursisten over onze cursussen Spaans voor Beginners

Spaans voor Beginners

In 1996 had ik Spaans nodig voor mijn werk en ik kwam terecht bij Guillermo. Hij bleek niet alleen een hele goeie docent te zijn maar ook eigenaar van een levendig taalinstituut waar je naast Spaans ook ondergedompeld werd in de cultuur. 

In 1997 ging ik mee op taalreis naar Spanje. Daar heb ik nog een leuke vriendengroep aan overgehouden! Ik heb uiteindelijk 6 jaar goed onderricht gehad en kan zijn cursussen van harte aanbevelen.

| Ada Dispa Independent Arts and Crafts Professional

Spaans voor Beginners

Ik verwachtte na de cursus Spaans voor beginners een redelijk woordje Spaans te spreken voor mijn reis naar Zuid-Amerika en ik heb in korte tijd erg veel geleerd.

Met de opdrachten na een bepaalde kerntaak in de leeromgeving toets je op een mooie manier of je de lesstof tot je hebt genomen. 

Het terugkeren van zinnen en vocabulaire is een groot voordeel van de lesmethode waardoor bepaalde dingen makkelijker blijven hangen. Daarnaast is het spreken en lezen tijdens de lessen erg prettig. Zo leer je jezelf geen verkeerde dingen aan.

| Jan Berendsen Werkvoorbereider

error: Deze inhoud is beschermd!