Spaans voor Beginners 

Spaans voor Beginners

Na afloop van onze cursus Spaans voor Beginners in Arnhem heb je (als indicatie) het Niveau A1 bereikt van het Europees Referentiekader.

Lees- en luistervaardigheid

Je bent in staat om niet al te moeilijke teksten in het Spaans te lezen en begrijpt Spaanstalige mensen mits ze duidelijk en niet al te snel spreken.

Vocabulaire

Je beschikt over een ruime woordenschat Spaans die je via Holandalucía kunt blijven uitbreiden.

Communicatie

Je kunt je goed redden in diverse situaties in een Spaanstalig land en eenvoudig in Spaans over het heden, verleden en de toekomst vertellen.

Cultuur van het land

Je kent interessante wetenswaardigheden over de Spaanse en Latijns-Amerikaanse taal en cultuur, volk en tradities

Lessen, lesduur en studiebelasting

Je krijgt 12 lessen Spaans van 75 minuten. Daarnaast dien je rekening te houden met enkele uren huiswerk per week.

Klassikaal en online Spaans in kleine groepen

De klassikale lessen Spaans in Arnhem zijn in kleine groepen van maximaal 8 personen. Zo krijg je voldoende individuele aandacht. Deze lessen vinden plaats bij de Siza aan de Kemperbergerweg 139 E in Arnhem.

Naast de klassikale lessen Spaans in Arnhem leer en oefen je In onze leeromgeving zelfstandig Spaans. Dit doe je waar je maar wilt en als je het jou uitkomt 24/7 met smartphone, laptop of tablet.

Spaans voor beginners

Lesmateriaal

Je hoeft geen dure boeken aan te schaffen. Holandalucía gebruikt een eigen lesmethode Spaans. Tijdens je cursus Spaans voor beginners in Arnhem krijg je toegang tot de leeromgeving waar je 24/7 kunt oefenen wanneer het jou uitkomt.

Certificaat

Na de cursus Spaans voor beginners in Arnhem krijg je een certificaat dat toegang geeft tot een hoger niveau Spaans. De cursussen Spaans van Holandalucía vormen, voor wie dat wenst, een perfecte voorbereiding op de officiële DELE examens, het enige dat door het Spaanse Ministerie van Onderwijs en Cultuur internationaal wordt erkend.

Spaans voor beginners

Lesrooster en Tarieven

Raadpleeg ons lesrooster en reageer snel. Meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via 06 40 572 011 of vul het contactformulier in.

LESROOSTER EN TARIEVEN

Reservering en definitieve inschrijving

Inschrijving vindt plaats via het inschrijfformulier op onze site en is op volgorde van binnenkomst.

Kies op het inschrijfformulier de dag en tijd waarop je de cursus Spaans in Arnhem wilt volgen. Bij voldoende reserveringen wordt een cursus bevestigd en ontvang je een bewijs van definitieve inschrijving. Als je niet kunt worden ingedeeld ontvang je bericht en word je, indien gewenst, op de wachtlijst geplaatst.

RESERVEREN/INSCHRIJVEN

 

Jan Berendsen | Werkvoorbereider KLP-W

Jan Berendsen | Werkvoorbereider KLP-W

Ik heb in korte tijd erg veel geleerd in de cursus Spaans voor beginners in Arnhem. Met de opdrachten na een bepaalde kerntaak in de leeromgeving toets je op een mooie manier of je de lesstof tot je hebt genomen. Door het terugkeren van zinnen en vocabulaire blijven bepaalde dingen makkelijker hangen.

Daarnaast is het spreken en lezen tijdens de lessen erg prettig. Zo leer je jezelf geen verkeerde dingen aan. Praktijklessen en online Spaans leren sluiten goed op elkaar aan. In de praktijklessen behandel je de leerstof die je daarvoor via de leeromgeving leert. Meer reacties cursisten >>>