Spaans op maat

Spaans op maat

Cursussen Spaans op maat voor particulieren

Holandalucía verzorgt voor particulieren speciale cursussen Spaans op maat.

Ook verzorgen we op aanvraag diverse examentrainingen Spaans waaronder voorbereiding op de officiële DELE examens Spaans.

Spaans op maat

Onze cursisten over onze cursussen Spaans op maat

Spaans op maat

Voor mijn laatste tentamen Spaans voor de HBO opleiding Commerciële Economie heb ik examentraining gekregen van Guillermo. Nadat ik hem benaderde kreeg ik al snel een reactie en stelden we samen een plan van aanpak op.

Met 1-op-1 lessen richtten we ons specifiek op het zakelijk Spaans en zakelijke correspondentie.

Guillermo wist mij met zijn ervaring exact te vertellen wat de verbeterpunten waren en bereidde mij tot in de details voor. Hierdoor ging ik zelfverzekerd naar het examen en was het uiteindelijke resultaat een heel mooi cijfer! 

| Rowan Leenders Student HBO Commerciële Economie


Meer weten over de mogelijkheden voor een cursus Spaans op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie >>>.


Maak kennis met onze opzet en unieke lesmethode

Klik hier om kennis te maken met onze opzet en onze eigen unieke lesmethode waarmee jij sneller Spaans leert >>>

error: Deze inhoud is beschermd!