Spaans leren in Arnhem

Spaans leren in Arnhem bij Holandalucía, Spaans leren op zijn Spaans!

Spaans leren in Arnhem
Spaans leren in Arnhem in kleine groepen met eigen unieke lesmethode

Wil je Spaans leren in Arnhem? Zoek dan niet verder want Holandalucía, Spaans op zijn Spaans! biedt de beste cursussen Spaans in Arnhem voor:

Ook bieden we conversatiecursussen Spaans in Arnhem voor Halfgevorderden en Gevorderden.

Onze cursussen Spaans in Arnhem vinden plaats in De Madser. Dit gebouw bevindt zich op loopafstand van winkelcentrum Kronenburg in Arnhem-Zuid.

Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid en het is ook met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Buslijnen: 14, 2, 331 en 7 stoppen voor de deur.


Duur cursussen en lesduur

Onze cursussen Spaans in Arnhem duren 12 weken en de lessen zijn van 75 minuten.

Tijdsinvestering

Spaans leren in Arnhem

Reken, naast de gewone lessen, op zo’n 2 tot 3 uur zelfstudie om een mooi resultaat te behalen. Een tijdsinvestering gedurende slechts drie maanden die de moeite dubbel en dwars waard is.

Inhaalopties en schoolvakanties

Indien je een les moet missen kun je deze, indien mogelijk, op een andere dag inhalen. Tijdens de schoolvakanties is er geen les.

Wat heb je nodig om bij Holandalucía Spaans te leren?

Voor het werken met onze lesmethode Spaans heb je thuis een computer of tablet nodig met internetverbinding en de inloggegevens die je van ons ontvangt zodra we het cursusgeld ontvangen. We raden aan Google Chrome als browser te gebruiken.

Spaans leren in Arnhem
Dit programma kun je hier gratis downloaden.

Daarnaast is het bij onze cursussen Spaans in Arnhem handig om bij de eerste lessen je eigen laptop of tablet te gebruiken. We kunnen je dan ter plekke makkelijker helpen als je vragen hebt over het werken binnen onze leeromgeving.

Na die eerste lessen is dit optioneel maar veel van onze cursisten vinden het toch handig om hun eigen device in de klas te gebruiken. Zo kun je daarmee alvast controleren of je het huiswerk voor de volgende les goed hebt begrepen en deze thuis probleemloos af kunt maken.

error: Deze inhoud is beschermd!