In company & Maattraining

In company & Maattraining

Bedrijfscursussen en cursussen Spaans op maat

Holandalucía verzorgt naast het reguliere cursusaanbod Spaans ook speciale:

  • Bedrijfscursussen Spaans (In company en online)
  • Cursussen Spaans op maat op locatie en online

Tevens verzorgt ons instituut diverse examentrainingen Spaans op locatie en online waaronder voorbereiding op de officiële DELE examens Spaans.

In company & Maattraining

Onze klanten over onze cursussen Spaans op maat

In company & Maattraining

Voor mijn laatste tentamen Spaans voor de HBO opleiding Commerciële Economie heb ik examentraining gekregen van Guillermo. Nadat ik hem benaderde kreeg ik al snel een reactie en stelden we samen een plan van aanpak op.

Met 1-op-1 lessen richtten we ons specifiek op het zakelijk Spaans en zakelijke correspondentie.

Guillermo wist mij met zijn ervaring exact te vertellen wat de verbeterpunten waren en bereidde mij tot in de details voor. Hierdoor ging ik zelfverzekerd naar het examen en was het uiteindelijke resultaat een heel mooi cijfer! 

| Rowan Leenders Student HBO Commerciële Economie

Meer weten over de mogelijkheden voor een cursus Spaans op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie >>>.

error: Deze inhoud is beschermd!