Cursussen Spaans in Arnhem

Cursussen Spaans in Arnhem

Cursussen Spaans in Arnhem – Holandalucía

Holandalucía biedt momenteel aan kleine groepen cursussen Spaans in Arnhem voor beginners / Halfgevorderden en Gevorderden. Ook bieden we op deze locatie conversatiecursussen Spaans op diverse niveaus.

Onze cursussen Spaans op locatie in Arnhem vinden plaats in jongerencentrum De Madser.

Dit gebouw bevindt zich op loopafstand van winkelcentrum Kronenburg in Arnhem-Zuid. Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid en het is ook met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Buslijnen: 14, 2, 331 en 7 stoppen voor de deur.

Duur cursussen en lesduur

Onze cursussen Spaans op locatie duren 12 weken en de lessen zijn van 75 minuten.

Tijdsinvestering

Reken, naast de gewone lessen, op zo’n 2 tot 3 uur zelfstudie om een mooi resultaat te behalen. Een tijdsinvestering gedurende slechts drie maanden die de moeite dubbel en dwars waard is.

Inhaalopties en schoolvakanties

Indien je een les moet missen kun je deze, indien mogelijk, op een andere dag inhalen. Tijdens de schoolvakanties is er geen les.

Wat heb je nodig om bij Holandalucía Spaans te leren?

Voor het werken met onze lesmethode Spaans heb je thuis een computer of tablet nodig met internetverbinding en de inloggegevens die je van ons ontvangt zodra we het cursusgeld ontvangen. We raden aan Google Chrome als browser te gebruiken. Dit programma kun je hier gratis downloaden.

Daarnaast is het bij onze cursussen Spaans op locatie handig om bij de eerste lessen je eigen laptop of tablet te gebruiken. We kunnen je dan ter plekke makkelijker helpen als je vragen hebt over het werken binnen onze leeromgeving.

Na die eerste lessen is dit optioneel maar veel van onze cursisten vinden het toch handig om hun eigen device in de klas te gebruiken. Zo kun je daarmee alvast controleren of je het huiswerk voor de volgende les goed hebt begrepen en deze thuis probleemloos af kunt maken.

error: Deze inhoud is beschermd!