Cursusopzet

We maken Spaans steeds makkelijker voor jou

Bij Holandalucía ontwikkelen we continu nieuwe strategieën om jou sneller Spaans te leren.

Voorheen was dit al:

Nu introduceren we: de 12 belangrijkste modules om Spaans te leren!

Cursusopzet

Aangezien taal één gestructureerd geheel is, en géén opsomming van eindeloze lesjes theorie en vocabulaire, hebben we alle gerelateerde lesstof gebundeld in samenhangende modules waarmee jij het taalgeheel veel sneller doorziet.

MODULES BEGINNERS MODULES (HALF) GEVORDERDEN

Is jullie aanpak voor mij geschikt?

Het antwoord is ja als:

 • je een hedendaagse cursus wilt met een degelijke opbouw waarmee je in korte tijd veel Spaans leert
 • je liever onafhankelijk in je eigen tempo leert met een-op-een begeleiding en dus meer individuele aandacht
 • je Spaans wilt leren waar je maar wilt en als je het jou uitkomt 24/7  met smartphone, laptop of tablet

Niveaus en niveautest

We werken met twee niveaus: Beginners en (half)gevorderd. Als absolute beginner of met slechts enige kennis van Spaans word je bij beginners ingedeeld. Twijfels over je niveau? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

NIVEAU BEGINNERS NIVEAU (HALF) GEVORDERDEN

 

Individueel

De lessen zijn individueel of met maximaal 2 personen samen.

Online zelfstudie

In onze leeromgeving leer je zelfstandig Spaans met onze eigen digitale lesmethode “Wandelend door Spaans!”.

Modules

Je leert Spaans met 6 modules per niveau. Iedere module bestaat uit een aantal blokken en wordt geïntroduceerd door een korte video met uitleg over de belangrijkste punten zodat je al vanaf het begin weet waar je op moet letten.

Cursusopzet

Wat heb je hiervoor nodig?

Voor de zelfstudie heb je alleen een computer of tablet nodig met internetverbinding en de inloggegevens die je van ons ontvangt.

Voor de persoonlijke begeleiding (zie hieronder) is een goede internet verbinding en een eenvoudige headset voldoende. We gebruiken hiervoor het programma Skype dat je hier gratis kunt downloaden.

Persoonlijke begeleiding

We zorgen er met privésessies, tussen- en eindevaluaties en een forum voor dat jij gemotiveerd blijft. Je mag rekenen op veel persoonlijke aandacht zonder dat je je hiervoor speciaal naar een cursusruimte hoeft te verplaatsen.

Spaans in Arnhem

Privésessies

Naast bovengenoemde zelfstudie heb je met je docent Spaans 6 privésessies van 60 minuten via Skype waarin je in praktijk brengt wat je in je laatste module hebt geleerd.

De nadruk ligt bij de privésessies op het spreken. Er wordt gelet op je uitspraak en je oefent veel Spaans met:

 • speciaal voor jou samengestelde oefeningen
 • communicatie via rollenspellen
 • conversatie over onderwerpen naar jouw keuze

Deze privésessies worden in overleg aan het begin van je cursus ingepland.

Evaluaties

Je sluit ieder blok af met een tussenevaluatie en iedere module met een eindevaluatie. Zo weet je of je de lesstof beheerst of toch meer oefening/uitleg nodig hebt. De docent evalueert de resultaten met jou en biedt je, indien nodig, deskundig advies zodat je goed voorbereid naar de volgende module kunt gaan.

Aan het eind van je cursus krijg je een eindevaluatie.

Forum

Via ons forum kun je vragen stellen die worden beantwoord door andere cursisten of je docent. Het is erg leerzaam om te kijken naar vragen van andere cursisten en de antwoorden daarop.

Cursusduur, studietempo en toegang leeromgeving

Een cursus bestaat uit 6 modules en dient binnen 6 maanden te zijn afgerond. In dat half jaar heb je 24/7 toegang tot onze leeromgeving om zoveel Spaans te leren en te oefenen als je wilt.

Naast de modules heb je binnen ieder niveau toegang tot veel extra studiemateriaal waaronder veel vocabulaire.

Na afloop van die 6 maanden krijg je nog een half jaar extra toegang tot de leeromgeving om je Spaans bij te houden en/of te perfectioneren.

VIP behandeling: levenslang toegang tot exclusief lesmateriaal!

Als oud-cursist krijg je bovendien levenslang toegang tot exclusief lesmateriaal op de beschermde afdeling van onze leeromgeving.

Studielasturen en studietempo

De gemiddelde tijdsbesteding per module is zo’n 7 uur. Dit kan soms hoger uitvallen door de moeilijkheidsgraad van een module. Bij de modules voor beginners zorgt het extra vocabulaire voor wat extra studiebelasting.

Het studietempo bepaal je zelf. Een module per maand is een redelijk studietempo. Wil je zelf intensiever aan de slag dan is dat in overleg ook mogelijk.

Ik heb belangstelling. Wat nu?

Raadpleeg ons lesrooster en reageer snel. We werken thans met één native docent Spaans waardoor het aantal inschrijvingen beperkt is.

Meer informatie

Neem telefonisch contact met ons op via 06 40 572 011 of vul het contactformulier in op onze site. Laat eventueel een telefoonnummer achter en je bereikbaarheid. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Reserveren /inschrijven en kennismakingsgesprek

Vul het inschrijfformulier op onze site in of bel 06 405 72 011 om te reserveren/inschrijven en voor het direct inplannen van een kennismakingsgesprek. Dit is een gesprek van 20-30 minuten met je docent Spaans via Skype (download hier gratis) waarin je een korte rondleiding krijgt door de leeromgeving, de cursusmodules en het naslagmateriaal. In dit gesprek kun je al je vragen aan je docent kwijt.

RESERVEREN/INSCHRIJVEN

Lesrooster en Tarieven

Klik op de link hieronder voor een overzicht van ons lesrooster en tarieven:

LESROOSTER EN TARIEVEN

Certificaat

Per module ontvang je een deelcertificaat dat na afloop omgezet wordt naar een Certificaat. Kijk voor de voorwaarden voor het ontvangen van een certificaat naar punt 7 van onze algemene voorwaarden.

BEGINNERS (HALF) GEVORDERDEN
 • BEL ONS 0640 572 011

 • Geen gratis lessen & nieuws meer missen ?

  Typ je mail in het tweede vak en klik op verzenden. Klaar!
 • RECENTE BERICHTEN